Politică

Rareş Bogdan: PNL poate câştiga alegerile din acest an

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că partidul său va obține scoruri mai bune decât cele indicate de cele mai noi sondaje pentru cele 4 tururi de scrutin ce vor avea loc anul acesta. Bogdan a făcut și un pronostic pentru primul test electoral, cel al europarlamentarelor, afirmând că liberalii au chiar șanse de a ieși pe primul loc, dacă vor avea o strategie „deșteaptă”. Liderul liberal a mai afirmat că, cel mai probabil, Diana Șoșoacă și formațiunea sa vor ajunge în Parlamentul European.

„Poate că o să șochez, la fel ca în urmă cu 4 ani, când am intrat în politică și colegii din PNL spuneau că sunt prea optimist. Cred și acum că putem câștiga alegerile, dacă stabilim strategie deșteaptă. Prin tot ceea ce a făcut în ultimii 4 ani, PNL se poate bate pentru locul I. Nu știu ce face PSD, nu știu care este capacitatea lor de mobilizare, nu știu de ce face AUR, cum vor contracara ei forța noastră pe zona de administrațiile locale și experiența pe care o au aleșii și organizațiile noastre,” a afirmat Rareș Bogdan, în exclusivitate la Realitatea Plus.

RAREȘ BOGDAN: PNL la europarlamentare, între 20% și 26%

Solicitat să ofere estimări concrete, privind scorul la primul test electoral al anului, europarlamentarele, Rareș Bogdan a precizat la PNL va depăși estimările din sondaje.

„Eu spun că dacă PNL alege strategia corectă, dacă explică foarte calm, cu argumentele pe masă, tot ceea ce a făcut în guvernările sale, fără să se lase pradă discursului urii de pe rețele de socializare, vă spun că nu va fi absolut nicio problemă. Eu cred sincer că PNL va lua fără probleme un scor de cel puțin 20% și ne putem bate pentru 25-26%. Ce face PSD, este opțiunea lor.

RAREȘ BOGDAN: AUR, nu mai mult de 20%. Partidul Dianei Șoșoacă ajunge în Parlamentul European

În ceea ce privește AUR, nu cred că va avea un scor care să depășească un scor cu cifra 2 (20%, potrivit precizării moderatorului – N.R.), iar alianța celorlalte formațiuni de dreapta nu cred că va obține scorul de 15% pe care și-l propun, probabil se vor învârti în jur de 11-13%.

Diana Șoșoacă, cel mai probabil, va obține un scor care să-i asigure intrarea în Parlamentul European cu 2 eurodeputați,” a pronosticat europarlamentarul Rareș Bogdan, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button