Prima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Ștefan Mandachi a reușit să strângă pentru Crucea Roșie primul milion de euro. Continuă până la trei.

Ștefan Mandachi a făcut un extraordinar anunț: a reușit să strângă pentru Crucea Roșie din Suceava primul milion de euro.

Eroul din Suceava, antreprenorul român Ștefan Mandachi, și-a propus să strângă trei milioane de euro.

„Ieri alergam cu cameramanul după mine pe niște dealuri de pe lângă Suceava, când deodată, de pe celălalt deal, o doamnă în vârstă strigă la mine: ”domn Mandachiiii, domn Mandachii”. Am crezut că am călcat pe zarzavaturi sau în orice caz, am comis-o cu ceva. Cobor gâfâind. Îmi face semn, alarmată, să stau. Stau! ”Vreau să cumpăr șî eu doi centimetri de autostradă”. Și-mi întinde 100 lei! O rog să-i păstreze, că donez eu pentru ea, numai să-i țină. Nu și nu! Ea vrea doi centimetri de autostradă!!!” scrie Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Suma se va folosi integral pentru gestionarea pandemiei după ce autoritățile județene și locale au reușit să facă din orașul Suceava centrul pandemiei din România.

Ștefan Mandachi este antreprenorul român care a construit primul metru de autostradă din Moldova. Acum al a pus acest metru de autostradă pentru a-l vinde le centimetru pătrat. Vânzarea este una simbolică și are drept scop strângerea unei sume importante pentru a ajuta cadrele medicale din cel mai afectat județ al României.

Ștefan Mandachi însă nu a făcut doar atât: restaurantele sale livrează mâncare gratuită la salvatori iar locurile de cazare din hotelurile sale sunt utilizate de către cadrele medicale din județ în mod gratuit.

Și tu poți dona cu un simplu sms sau cu cardul: www.1cm.ro .

În acest timp autoritățile locale și județele au fost colapsate de greutățile provocate de pandemie. Nimeni nu mai știe nimic de Gheorghe Flutur. De când s-a declanșat criza acesta s-a dat dispărut. Cică ar fi infectat de coronavirus, dar nimeni nu mai știe nimic de el.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button