PoliticăȘtirile 60m.RO

Marcel Ciolacu: PNL guvernează haotic. Nu vedem un președinte al românilor ci doar al PNL

Marcel Ciolacu, președintele actual al PSD, a lansat un mesaj către români. El afirmă că PNL guvernează haotic și să președintele Klaus Iohannis nu se comportă ca un președinte al tuturor românilor.

„PNL guvernează haotic și fără nici un plan economic. PNL nu testează populația, nu cumpără echipamente și din acest motiv mor oameni cu zile. Toate partidele politice au cerut un dialog cu guvernul PNL și președintele Klaus Iohannis” spune Marcel Ciolacu.

„Actualul guvern nu își face treaba, nu se ocupă de sănătatea românilor și de veniturile lor. Guvernul și președintele trebuie să respecte constituția chiar și în stare de urgență. Guvernul trebuie să salveze veniturile românilor și de locurile lor de muncă. Astăzi avem nevoie de un program de relansare economică” completează Marcel Ciolacu.

Președintele socialiștilor, care erau până mai ieri la guvernare, afirmă că în această perioadă liberalii au dat contracte de milioane de euro către firmele lor de casă, fără control și fără nici o regulă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button