PoliticăPrima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

SOV: mulți dintre politicieni sunt educați de colonianiști

Sorin Ovidiu Vântu, celebrul om de afaceri dar și infractor, afirmă că actuala clasă politică este educată de colonianiști și că ea este cel mai mare dușman al propriului popor.

SOV își propune ca din toamnă să lanseze un club de politică și afaceri care să educe o nouă generație și din care să se aleagă viitorii conducători ai României.

Vă vine să credeți? Un infractor ne propune să facă o nouă clasă politică care să ne conducă, deși a fost un factor activa crearea celei precedente și prin care a devalizat România?

SOV este și darnic: din banii furați de la români va dona „noilor” antreprenori sume cuprinse între 500 000 de euro și 1000 000 de euro… pentru cele mai bune proiecte.

Voi pune la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru ca noile partide politice să preia în 2024 puterea și să șteargă total de pe hartă actualele partide politice.

SOV speră să reclădească astfel elitele politice ale României.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button