OpiniiȘtirile 60m.RO

Opinie: domnule președinte, când trimiteați români la șparanghel în Germania nu ați fost așa ferm

Președintele României a chemat la raport pe Orban și Velea cu privire la decizia acestora de a permite angajaților MAI să distribuie în casele românilor lumina de înviere. Un gest firesc, creștinesc, ce ar fi permis organizarea în condiții controlate a nopții pascale.

Președintele Klaus Iohannis a fost foarte ferm cu privire la anularea acestei convenții încheiate între MAI și BOR.

Este interesant că președintele Klaus Iohannis nu a fost la fel de ferm când mii de români au fost trimiși în Germania la cules de șparanghel. Pare că atunci condițiile de izolare nu mai contau deoarece trebuia să ne executăm repede în fața celor care dau cu adevărat comanda la București.

Andrei Caramitru, figură marcantă în interiorul USR, a afirmat că Biserica Ortodoxă Română este o sectă demonică și criminală. El este contrazis însă de alți specialiști care afirmă în Curierul Românesc că partidele politice sunt grupări criminale și nu BOR.

Vă mai amintiți imaginele de acum o săptămână din aeroportul din Cluj, atunci când vreo două mii de români au fost înghesuiți în aeronave cu direcția Germania? Atunci nu a mai contat izolarea, distanțarea socială, nu s-au mai făcut teste… Autocare bâcsite cu români au avut cale liberă să plece la făcut agricultură prin alte țări, căci acasă nu mai au voie.

Petrișor Peiu ne explică cum interesele politice au închis forțat producția de vaccinuri în România.

Între timp Mîndruță ne oferă asigurări că valul de fum radioactiv nu va ajunge în România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button