OpiniiPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Octavian Bădescu, antreprenor: efectele intervenționismului politic vor depăși efectele pandemiei

Octavian Bădescu, antreprenor român, afirmă că efectele intervenționismului politic vor depăși efectele pandemiei.

„Primii afectați sunt companiile mici și mijlocii, practic se destructurează toți oamenii harnici din România în favoarea marilor companii. Mare parte din oameni se vor alinia și vor deveni dependenți de stat și de companiile mari” a completat Octavian Bădescu în cadrul unei emisiuni desfășurate online.

Criza nu va fi un efect al crizei sanitare ci al acțiunilor politice iraționale și disproporționale.

Este incredibil: s-a interzis voluntarilor să ia lumină pentru a o duce la casele oamenilor.

„Trebuie modificată arhitectura bugetară. E nevoie de un buget echilibrat ca să nu ne mai împrumutăm. Trebuie diminuate atribuțiile statului și doar așa se pot scădea cheltuielile bugetare.

Avem un faliment al sistemului politic, România a pierdut 4-5 milioane de cetățeni, deci avem un sistem de management al statului falimentar. Șoferul de autobuz al statului România conduce autobuzul în gard. Trebuie să schimbăm șoferul” a declarat Octavian Bădescu.

Avocatul Gheorghe Piperea afirmă că în România cetățenii vor trebuie să se roage de bănci și vor plăti rate la rate, în timp ce în Ungaria totul a înghețat prin lege.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button