Știrile 60m.RO

Andrea Bocelli concertează din Domul din Milano

Tenorul Andrea Bocelli susţine duminică, de Paştele Catolic, un concert fără public în Domul din Milano. Evenimentul ”Andrea Bocelli: Music for Hope” este transmis live în toată lumea.

Concertul este un mesaj de dragoste şi speranţă pentru Italia şi pentru întreaga lume.

Andrea Bocelli este acompaniat doar de organistul Domului din Milano, Emanuele Vianelli, după ce catedrala a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus.Andrea Bocelli, născut pe 22 septembrie 1958, este tenor italian de operă şi pop-opera. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui joc de fotbal. Artistul italian a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Artistul a lansat de-a lungul carierei sale mai multe single-uri de succes şi duete cu artişti precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a cântat pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

Back to top button