PoliticăȘtirile 60m.RO

Ipocrizie maximă: Marcel Ciolacu se dă fată mare dar de fapt e… Acuză PNL de furtul lemnului

Este fantatisc ce se întâmplă în România: Marcel Ciolacu, președintele PSD, acuză PNL că ar fi de vină de ruperea versantului de la Azuga.

Marcel Ciolacu arată cu degetul spre Ludovic Orban pentru tăierile ilegale, asta deși până mai ieri și aproape în majoritatea anilor de după 1989, PSD este partidul care a girat acest fenomen.

Noi nu uităm că fabricele austriece vinovate de acest dezastru și-au început activitatea ca mari investitori pe vremea lui Adrian Năstase.

Alunecarea de teren de la Azuga nu se datorează unor defrișări de astăzi, dar cu siguranță tăierilor ilegale făcute cu acordul PSD și PNL, cele două partide ce și-au dat mâna pentru administrarea coloniei numite România.

Dar nu este singura acuză adusă guvernului liberal. Deși a lăsat visteria goală și o mulțime de contracte deja semnate, PSD acuză PNL de cheltuieli nejustificate.

Între timp antreprenorii români sunt cei care duc greul acestei crize. Parlamentarii, că o fi ei de la PSD, PNL sau USR, stau bine mersi acasă pe salarii întregi. Cică ei muncesc online, când noi știm foarte bine că fură offline.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button