Politică

George Simion: 16 proiecte de lege ale AUR au fost respinse azi în Plenul Senatului. Acești impostori cu două fețe care populează Parlamentul țipă că AUR nu vine cu legi în Parlament

Președintele AUR, George Simion, anunță că 16 proiecte de lege ale AUR au fost respinse azi în Plenul Senatului de către mosntruoasa coaliției PSD, PNL, UDMR.

„16 proiecte de lege ale AUR au fost respinse azi în Plenul Senatului.

TOATE au fost respinse, în bloc! De ce? Doar pentru că sunt scrise de AUR! În același timp, acești impostori cu două fețe care populează Parlamentul țipă că AUR nu vine cu legi în Parlament. Serios?!

Propunerile noastre prevedeau, printre altele:
– acordarea de sprijin tuturor familiilor care au copii nou-născuți, fără discriminare;
– reducerea drastică a subvenției acordate partidelor politice de la bugetul de stat;
– creșterea transparenței în Consiliile locale și județene prin transmiterea live, online, a ședințelor acestora;
– interzicerea înstrăinării activelor statului în cadrul companiilor naționale pe o perioadă de 2 ani;
– eliminarea impozitului pe un autovehicul pentru familiile cu minimum 2 copii.

Nu ne vom da bătuți! Continuăm lupta cu acest sistem ticălos, iar în momentul în care vom prelua guvernarea, implementăm toate măsurile care acum ne sunt respinse pe bandă rulantă.

În plus, ne vom recupera suveranitatea națională călcată în picioare de toți politicienii nevertebrați care au votat așa-zisele „Legi ale Justiției”.”, anunță liderul opoziției, George Simion, pe pagina sa de facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button