OpiniiPolitică

Cum, nu găsiți măști de protecție? Primarul sectorului 4 face pomană electorală cu toți cetățenii

Ce ne este dat să vedem: Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a reușit să îl bată și pe mai marele Donald Trump. Băieții ăștia deștepți din partidele politice românești reușesc nu doar să aducă măști sanitare din toate colțurile lumii, dar o fac cu o așa mare eficiență că le distribuie la toți cetățenii.

Ce mai contează acum că cei din spitale se plâng că nu găsesc măști sanitare și că se infectează pe capete. Important este ca primarii să găsească acel obiect de care au cetățenii neapărată nevoie și de care să îi priveze devenind unici distribuitori.

Iată însă că nu doar la Baia Mare s-a făcut acest lucru. În sectorul 4 primarul a găsit și el calea către sufletul cetățeanului: măști de protecție și dezinfectanți oferite gratuit de către primar, pe banii contribuabililor sub forma unei pomeni electorale.

Sigur, poate unii o să spună că nu este pomană electorală, că doar cetățenii au nevoie de ele. Să știți că și de mâine sau găleți cei care le luau chiar aveau nevoie de ele, nu înseamnă că nu și le permiteau.

Râdem de alții că stau cu mâna întinsă, dar acum o facem cu toții.

Dar voi, cetățeni ai sectorului 4, nu v-ar fi rușine să primiți în grup o așa pomană electorală? Nu aveți onoarea de a-i refuza sau de a duce produsele plimbate prin sute de mâini la cel mai apropiat spital?

Un nou focar de infecție: Vaslui. Care urmează?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button