Opinii

Români la export. Statul își vinde organizat cetățenii ca să culeagă legume în Germania

În plină criză sanitară Germania nu mai are muncitori care să îi culeagă legumele și fructele și cu un singur telefon dat lui Iohannis problema a fost rezolvată.

Iohannis și Ludovic Orban se rugau la români să nu vină acasă, ca nu cumva virusul să nu fie transmis din Europa către România.

Iată că românii nu sunt buni atunci când vin acasă din Europa deoarece ar putea fi contaminați, dar sunt numai buni să fie trimiși carne de tun către state unde teoretic pandemia este cu mult mai puternică.

Orice raționament pică în acest caz: în România, țara cu un număr de persoane infectate și decedate cu mult mai mic decât în Germania, românii sunt forțați să stea în casă, în schimb au voie să lucreze în Germania?

Un milion de contracte de muncă au fost suspendate, economia țării a fost pusă pe butuci, încasările la bugetul de stat au colapsat, micile afaceri au fost prăbușite.

Nu mai exportăm în mod fraudulos doar cherestea și alte produse rezultate din tăiere pădurilor țării, am trecut la export brut de forță de muncă calificată ca să facă muncile pe care nici un neamț nu și le dorește.

Mai spuneți voi un stat în care clasa politică după ce a vândut toată avuția țării au trecut vânzarea celui mai de preț bun, aurul acestei țări: oamenii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button