OpiniiȘtirile 60m.RO

Mihai Neamțu despre exportul de români: dacă un industriaș român ar face la fel, oare n-ar fi arestat?

Mihai Neamțu este consternat de imaginea din aeroportul din Cluj, unde mii de români așteptau să plece în Germania la muncile agricole:

„O imagine halucinantă surprinsă azi în aeroportul internațional din Cluj!Oare poate cineva să ne explice dacă distanțarea socială se suspendă pe teritoriul Uniunii Europeane atunci când din România pleacă, la solicitarea Germaniei, două mii de lucrători sezonieri spre destinații precum Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf? „.

Mihai Neamțu declară că dacă un antreprenor român ar fi înghesuit oamenii la muncă așa cum au făcut nemții cu românii, cu siguranță îl aștepta pușcăria.

„Și dacă mâine un industriaș român de la Astra Vagoane ar face la fel, oare n-ar fi arestat? Și dacă un proprietar valah de lanțuri hoteliere în Mamaia ar vrea să-și redeschidă și el afacerea? Nu înțeleg de ce, pentru autoritățile de la București, PIB-ul nemților e mai important decât economia României! Mi se pare o bătaie de joc…” scrie Mihai Neamțu pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button