Prima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Judecătorii au anulat mandatul pentru beizadeaua criminală Mario Iorgulescu

Vă întrebați cât costă o crimă în România și totuși să fii liber? Vă întrebați oare cât costă să sfidezi legea și statul român?

La aceste întrebări se poate răspunde Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sau poate că ne pot spune judecătorii cât mai costă o viață în România.

În 2019 Mario Iorgulescu s-a urcat beat și drogat în mașina cumpărată de taicăsu cu sute de mii ds euro.

Plin de andrenalină a plecat la vânătoare iae glontele era chiar bolidul său de lux, cadou de la tata pentru merite deosebite.

A apăsat piciorul pe accelerație și nu l-a desprins până nu a lovit o mașină care circula regulamentar. Un tânăr a murit fără să aibă nici o vină. O familie a fost victima unei beizadele devenită între timp criminal.

După accident a ieșit singur din mașina transformată în armă. A fost dus la spital. La un moment dat s-a dat dispărut. Deși era deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, cu ajutorul tatălui, a părăsit ilegal spitalul și s-a transferat în Italia.

Procurorii români au solicitat mandat internațional de arestare pentru criminalul și infractorul Mario Iorgulescu. Acesta a fost acceptat. Ulterior alți judecători l-au anulat, așa că Mario Iorgulescu poate sta liniștit să își ispășească libertatea în Italia sau în orice colț al lumii.

sursa: www.digi24.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button