PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Moise Guran: nu vă putem favoriza pe voi, producătorii români. Salariile bugetarilor nu pot rămâne așa

Declarații surprinzătoare ale fostului realizator de media, Moise Guran, între timp membru USR. Acesta a declarat pe blogul personal să statul român nu poate favoriza producătorii români și să nivelul salariilor bugetarilor nu pot rămâne așa:

” Facem licitație, cinstit, nu vă putem favoriza pe voi, producătorii români, dar e bine să știți, să vă pregătiți și să veniți competitivi, în concurență cu alți producători de creioane!”.

Moise Guran a declarat că pensiile speciale nu trebuie luate în discuție, deși discuția în societate este una foarte aprinsă pe acest subiect: „Nu iau în discuție acum nici pensiile speciale (cu cele ale militarilor și polițiștilor, în această perioadă chiar va fi complicat) nu discut nici despre preconizata creștere a pensiilor din toamnă, deși e clar că pentru ambele probleme e nevoie de soluții urgente. „

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button