Internațional

Italienii nu respectă restricțiile. Autoritățile vor trimite elicoptere în Milano

Italienii continuă să nu respecte măsurile impuse de autoritățile centrale. La Milano au fost trimite forțe terestre pentru a intensifica controalele, dar pare a nu fi suficient. Guvernul a decis să trimită și elicoptere pentru a supraveghea orașul.

Asta deși drama sanitară din Italia continuă și aproape o mie de persoane mor zilnic, fără a se vedea sfârșitul acestei perioade. Măsurile dure au fost luate în toată lumea, dar unele persoane le respectă, altele nu.

Italia deja urmărește cu ajutorul telefoanelor mobile deplasarea italienilor, dar deja nu mai este suficient. Oamenii s-au obișnuit cu criza și încep ușor să își revină la viață. Autoritățile par a scăpa de sub control situația.

În Germania spre exemplu, unde nemții știu să respecte ordinea, avem cel mai mic procent de persoane decedate din Europa.

sursa: www.corriere.it

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button