OpiniiPolitică

USR spune că a votat din greșeală arestul la domiciliu. Din greșeală votaseră și pensiile speciale

Aceeași mizerie, așa am putea cataloga atitudinea parlamentarilor USR. După ce au criticat pensiile speciale, au votat pensiile speciale; după ce s-au opus arestului la domiciliu, au votat arestul la domiciliu.

Dan Barna, președintele USR, a venit să ne spună că au făcut acest lucru din greșeală. Să spunem că unul, doi, fie: trei parlamentari USR nu știu să citească… Dar restul?

Ștefan Mandachi a donat 10 000 de euro iar europarlamentarul USR Clotilde Armand rușinoasa sumă de 2 euro.

Și dacă au votat că așa au vrut, sau au votat că sunt proști și nu știu ce votează, mai contează pentru cetățenii României?

Societatea civilă s-a prins imediat că USR a făcut front comun cu partidele tradiționale ca să treacă această lege. Prinși cu mâna în buzunar s-au jurat că ei nu furau ci doar puneau la loc banii luați de alții.

Parlamentarii USR spun pe de o parte ceva, pe de cealaltă parte fac ceea ce ei vor.

Măștile sanitare au dispărut din spitale, dar primarul Cătălin Cherecheș a împărțit peste 50 000 de pachete cu măști, spirt și mănuși.

sursa: www.ziare.com

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button