PoliticăȘtirile 60m.RO

Bătaie de joc. Baia Mare. Nu se găsesc bani pentru spital, dar primăria face pomeni electorale cu măști, mănuși și spirt

Nu o să vă vină să credeți dar primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș face minuni: a reușit să facă peste 50 000 de pachete care conțin mănuși de protecție, măști sanitare de protecție și o sticlă cu spirt.

Deși este penurie la nivel mondial și spitalele duc lipsă de aceste produse, primarii din România reușesc cumva să îl bată și pe Donald Trump. Dacă numai în Baia Mare s-au distribuit peste 50 000 de pachete, gândiți-vă care este situația pe întreaga România.

Am văzut cu toții că oamenii se infectează în spitale și unii mor. Nu se asigură de autoritățile locale consumabilele ce asigură protecția angajaților. Dar ce vedem? Că primăriile reușesc să găsească aceste produse atunci când e vorba să se facă pomeni electorale.

Fiecare mască scoasă de pe piață pune o mare presiune pe achiziționarea lor de către spitale. Primăriile sunt dispuse acum să ofere oricât pe acește măști… că doar nu dau de la ei.

Vă puteți imagina ce înseamnă aceste produse pentru un spital? Vă puneți întrebarea că fiecare mască de aici putea să salveze poate o viață în spital?

Sigur că la spital nimeni nu vedea cine a oferit echipamentele de protecție și nu exista nici un beneficiu electoral.

Credeați că a trecut vremea tricoului, pungii cu orez și a sticlei de ulei? Aflați că majoritatea românilor sunt exact la același nivel, ceea ce diferă este însă problema.

Râdeai de ceilalți că iau pomeni electorale? Acum când este vorba de tine parcă nu îți mai vine să comentezi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button