MagazinPrima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Ștefan Mandachi alături de angajați și voluntari se luptă cu virusul. Orban și Iohannis pe când?

Antreprenorul român Ștefan Mandachi s-a băgat în prima linie. Pentru cei care nu știu restaurantele lui livrează gratuit mâncare către cei implicați în lupta împotriva virusului.

Astăzi s-a aflat alături de angajații, mai bine zis colegii săi de muncă. Zeci de voluntari s-au alăturat ideii lui.

Dar nu doar restaurantele din Suceava au fost puse la dispoziție. Hotelurile pe care le deține sunt folosite acum de cadre medicale, salvatori, polițiști și militari.

Ce face acum antreprenorul Sucevean? Conduce prin exemplul său județul Suceava după dezastrul produs de Gheorghe Flutur.

Suceava a devenit centrul epidemiei din România după ce spitalul județean devenise feuda lui Flutur și acoliților săi.

După ce a donat 10 000 de euro Crucii Roșii Suceava din propriul buzunar, reușit să strângă și altă jumătate de milion de euro pentru susținerea ei.

Să vă dăm un exemplu din viață politică? Clotilde Armand a oferit doar 2 euro donație către Dăruiește Viața, deși câștigă zeci de mii de euro, bani publici. Nu mai zicem că cel mai probabil donația s-a făcut tot de pe un telefon plătit cetățenii români, deci nu a donat probabil nici cei 2 euro.

Am vrea să vedem exemplul lui Mandachi și la politicienii romăni. Vrem vrea să vedem pe Iohannis și Orban în prima linie, servind oamenii, făcând voluntariat. Am vrea să îi vedem că își donează salariul pe o lună pentru luptă împotriva virusului.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3215977758454214&id=100001260649257

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button