PoliticăȘtirile 60m.RO

Soluția lui Viorel Cataramă: Statul Națiune. În plină criză nimeni nu ne ajută

Atac dur al antreprenorului Viorel Cataramă la adresa actualelor partide parlamentare. El consideră că acestea au optat pentru globalizare iar astăzi, în plină criză, nimeni nu ne mai ajută.

„Din pacate, intreaga clasa politica a optat pentru Globalizare, distrugand economia si capitalul autohton, facand Romania dependenta de importuri si imprumuturi, fortand pe aceasta cale 5 milioane de romani sa ia calea DIASPOREI.
Iar rezultatele se vad astazi, mai bine ca oricand!
In plina criza, nimeni nu ne ajuta: UE nu vrea sau nu poate, pentru importuri stam la coada, multinationalele continua
sa-si repatrieze profiturile in paradisurile fiscale fara sa ajute in vreun fel, iar cateva sute de mii de compatrioti se intorc acasa. Si, in plus, in tara nu prodecem (aproape) nimic” scrie Viorel Cataramă pe pagina sa de Facebook.

Viorel Cataramă vine și cu un pachet de patru măsuri radicale, dar pe care le consideră necesare după ce trecem de perioada de criză sanitară:

„Iar acest drum trebuie sa inceapa cu:
– nationalizarea resurselor naturale si a utilitatilor,
– destructurarea cartelurilor bancare si a monopolurilor din economie,
– confiscarea terenurilor agricole in nelucrare,
– stimulente pentru exportatori”.

Veștile dinspre clasa politică română sunt triste, ca să nu spunem dezastruoase. Guvernul liberal și-a propus să atace la Curtea Constituțională legea prin care se suspenda plata ratelor bancare pe durata stării de urgență.

Viorel Cataramă este un antreprenor român extrem de controversat. El a făcut în ultima perioadă mai multe acuze asupra băncilor din România și le acuză de înțelegeri de tip cartel.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button