SocialȘtirile 60m.RO

Haideți să le aplaudăm: Dăruiește Viața construiește un spital COVID în 4 săptămâni.

Aceste fete extraordinare merită aplauzele tuturor românilor. Aceste femei senzaționale merită respectul nostru, al tuturor.

Asociația Dăruiește Viața se pregătește de o nouă minune. Fetele și-au propus ca în doar 4 săptămâni să construiască un spital nou-nouț pentru tratatea celor infectați cu noul virus.

Spitalul va fi unul modular. El se va amplasa tot în curtea spitalului Elias. Asociația Dăruiește Viața se va ocupa de partea de construcție iar Ministerul Sănătății va asigura personalul medical și echipamentele necesare scrie Raluca Ion pe www.Republica.RO.

Starea de Urgență există. Primăriile, instituțiile publice, ministerele pot aloca sume de bani importante pentru combaterea noului virus. Starea de urgență permite să se sară peste birocrația clasică și achizițiile să se facă pe repede înainte. Adică oricine vrea și dispune de bani sau ajutorul necesare, poate porni de astăzi construcția unui astfel de spital.

Cu toate acestea nu vedem un astfel de interes din partea primăriei capitalei și ne mai întrebăm care este rostul acesteia.

Dacă ești interesat să ajuți atunci o poți face apăsând un singur click aici.

În schimb, observăm în sectorul 4 un primar, Daniel Băluță, care se află în prima linie a luptei contra virusului ucigaș. Profitând de vremea frumoasă și legislația mai relaxată a pornit deja construcția secției de primiri urgență a Spitalului Bagdasar-Arseni.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button