OpiniiPrima PaginăȘtirile 60m.RO

CTP: sunt sătul de vedetele ce ne transmit cum „rezistă” izolării în penthouseurile, vilele cu piscină și domeniile lor

Cristian Tudor Popescu critică pe blogul său de pe www.Republica.RO vedetele ce locuiesc în case scumpe dar îndemneaă oamenii să reziste:

„Sunt sătul de vedetele ce ne transmit cum „rezistă” izolării în penthouseurile, vilele cu piscină și domeniile lor și îndeamnă vesele familiile care trăiesc înainte de izolare, în izolare și după, părinți cu 2-3 copii în două camere de bloc, să facă aerobic și să fie optimiști”.

Antreprenorii români consideră că soluția la criză nu este scăderea salariilor.

Cristian Tudor Popescu are și două întrebări existențiale:

„Și două întrebări:

Vi se pare corect, stimați Republicani, ca medicii să aibă dreptul de a demisiona în plină stare de urgență, dar să nu mai aibă dreptul de a practica după aceea meseria de medic nicăieri în România?

Dar premierul Orban, după ce a dat către medici declarația: „Este o penurie! Regret profund că nu putem asigura tot necesarul prin achizițiile pe care le facem la nivel național”, ar trebui să-și dea și demisia?”

Vezi și de ce spune Viorel Cataramă că România poate rezista maxim două luni.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button