PoliticăȘtirile 60m.RO

Șoc pentru CAMARILĂ: parlamentul propune impozitarea cu până la 90% a pensiilor speciale

Șoc pentru CAMARILA politică care domină România. Parlamentul României a propus impozitarea diferențiată a pensiilor speciale chiar și cu până la 90%.

O armată de funcționari publici și politicieni români, atunci când au avut acces la guvernare, și-au votat pensii cu totul speciale. Aceste pensii nu au la bază principiul contributivității ci faptul că unii oameni sunt mai speciali decât alții.

În situația extraordinară în care se aflăm pare că există un consens politic cu privire la faptul că pensiile speciale trebuie să fie eliminate. Acest lucru nu se poate face decât prin impozitare. Spunem că este o situație specială deoarece poporul dorește sânge și dacă el nu va fi oferit atunci cu siguranță românii vor ieși în stradă.

Expertul ONU Călin Georgescu consideră că România este prost condusă și că multinaționalele fac legea.

Se știe că membrii curții constituționale s-au opus unei astfel de decizii deoarece îi viza și pe ei. Lipsă de caracter.

În aceste zile statul și politicienii au cerut solidaritate. Dar despre ce solidaritate este vorba când angajații din sistemul privat sunt trimiși acasă, în timp ce angajații din domeniul public primesc aceleași salarii banane ca de fiecare dată.

Este evident că statul se va prăbuși în perioada următoare. În lipsa antreprenoriatului românesc privat nu vor exista disponibilitățile financiare pentru a menține plățile făcute în sistemul public. Antreprenorul român Viorel Cataramă consideră că în maxim două luni statul român va colapsa.

Deși doctorii au primit salarii de mii de euro, mai bune decât în Europa, șpaga a continuat. Este evident că nu mai este o problemă de sistem ci de omenie. Mai mult decât atât: sute de cadre medicale și-au depus demisia, acum când există riscul infectăriii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button