EconomieOpiniiPoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Viorel Cataramă: România poate rezista maxim două luni. După aceea ce vor face guvernanții?

Viorel Cataramă a declarat că România poate rezista cu actualele măsuri maxim două luni. După această perioadă țara va colapsa iar măsurile aplicate în alte țări nu sunt cele mai potrivite și pentru noi.

„România are o economie slabă. Trebuie să întărim capitalul autohton, să creștem exporturile, să scădem importurile. Este nevoie să facem noi locuri de muncă. Avem români care au fost dați afară și români care au venit din Europa acasă. Nu sunt în stare să producem o mască, un combinezon iar acest lucru este o catastrofă. Nu putem să asigurăm protecția medicilor, nu avem spitale, nu avem paturi în spitale. Poporul român trebuie să înțeleagă că acesta este rezultatul votului dat pentru socialiști” a declarat omul de afaceri.

Guvernul României consideră că românii sunt idioți: a limitat prețurile la carburanți când în toată lumea s-au prăbușit.

viorel cataramă
viorel cataramă

El a lansat un atac și la actualele partide politice considerând că toate sunt socialiste și au crescut aparatul de stat la peste 30% din numărul total de persoane apte de muncă. „Mulți români votează socialismul, au dreptul să își exprime liber opinia. Asta nu înseamnă că au dreptate. Trebuie să relansăm economia românească, exporturile, agricultura și serviciiile. Trebuie luate din mâna străinilor monopolul asupra resurselor țării. Baza este sectorul privat, este capitalul românesc. Antreprenorii români au ajutat toți în criză, băncilor și marile corporații deloc” a declarat Viorel Cataramă.

Un expert ONU a declarat că România este o țară ocupată. Ultimul lider adevărat al României a fost Ion Antonescu.

Viorel Cataramă oferă și soluții: „Avem nevoie de un stat național, de un stat națiune, așa cum Trump creează în America. Sistemul bancar trebuie destructurat iar statul român trebuie să dețină controlul asupra sistemului bancar. Partidele actuale promovează globalizarea, au făcut din România un stat slab ce stă cu mâna întinsă. În moment de criză constatăm că nimeni nu ne-a oferit ajutor. Europa, băncile și corporațiile au părăsit România „.

La Orăștie șefa sexi de la Terapie Intensivă și-a dat demisia de frica coronavirusului.

„Arma guvernului României este impozitarea. Este o barieră prin care se pot limita exporturile de cherestea sau pensiile speciale. Poți prin taxare să oprești abuzurile, să blochezi exporturile de capital în paradisurile fiscale. Trebuie bogățiile românești folosite în țară. Exporturile trebuie să fie sub formă de export de mărfuri, nu de finanțe, de capital” a completat antreprenorul român.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni transmisă de 10Tv și live pe Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1gENqUZh-I

Back to top button