EconomiePoliticăȘtirile 60m.RO

Un erou: Ștefan Mandachi a strâns 500 000 de euro pentru Suceava. Între timp Gheorghe Flutur stă într-un separeu select din spital.

Antreprenorul român Ștefan Mandachi a reușit să strângă pentru Crucea Roșie peste 500 000 de euro. Banii urmează a fi utilizați pentru limitarea efectelor crizei sanitare din Suceava, oraș devenit centrul pandemiei din România.

În doar 5 zile omul de afaceri Ștefan Mandachi a reușit să strângă peste jumătate de milion de euro. El și-a propus să ajungă la suma de trei milioane de euro.

În timp ce oamenii de afaceri din România manifestă solidaritate, nu același lucru îl vedem și la politicienii români.

Plimbat prin diferite partide politice, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat de unul singur într-o rezervă de lux a spitalului din Suceava. Acesta s-a îmbolnăvit subit de coronavirus după ce a reușit cu succes să facă din spitalul județean centrul infectării din România.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a făcut un apel public către toți românii: să doneze 10 euro pentru Crucea Roșie din Suceava pentru a se putea lupta cu situația existentă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button