OpiniiȘtirile 60m.RO

Călin Georgescu, expert ONU: România este o țară ocupată. Ultimul lider al României: Antonescu

Călin Georgescu este expert ONU. În cadrul unui dialog cu George Simion, liderul AUR, a declarat că România este în acest moment o țară ocupată.

„România este o țară ocupată, este o națiune fără țară. Ea este împărțită la mai mulți. Marile corporații conduc la acest moment România” a declarat Călin Georgescu.

El a mai declarat că actuala criză sanitară reprezintă o mare oportunitate pentru România dar nu avem oameni ca să ne folosim de ea.

„Ultimul lider pe care l-a avut România s-a numit mareșalul Ion Antonescu. După el altul nu a mai existat. Naivitatea și credulitatea o să te ducă la pieire. Venim dintr-un neam care a creat civilizație. Civilizația dacică a creat ceva gigant, ceva titanic „ a completat Călin Georgescu.

Acesta a lansat și un îndemn către români: „ar trebui să existe un banner uriaș care să treacă peste toată România și pe care să scrie: popor român, nu îți mai alege conducătorii care nu te iubesc. Poate apărea un râu de trezire care se poate transforma într-un fluviu, o redeșteptare a conștiinței naționale care să aducă un lider și un lider înseamnă cel care își împuternicește poporul”.

Back to top button