Opinii

Fiți solidari cu pensiile speciale și salariile babane de la stat: donați la spitale!

Multe lucruri se ascund în spatele cuvântului SOLIDARITATE. Spre exemplu guvernul României și presa aservită îl folosește în exces ca să inducă populației senzația responsabilității în timp ce ei se manifestă exact invers.

Se cere solidaritatea privatului cu statul, cu politicienii și cu rudele lor angajate la stat pe salarii banane.

Se cere solidaritatea cetățenii cu deținătorii de pensii speciale, adică cu clasa de ciocoi ce a vandalizat România 30 de ani.

Ni se cere solidaritate cu managerii de spitale, tâlhari în toată regula, numiți pe criterii politice și care sunt responsabili de cocina de gunoi în care se spune că sunt tratați Românii.

Ni se cere solidaritate cu angajații la stat, care deși acum au program restrâns sau „lucrează” de acasă au salariile asigurate și la valori gigantice.

Ție, antreprenorului român sau cetățeanului care ar vrea dar nu mai poate să se ducă la muncă în fiecare zi, ți se creează impresia responsabilității față de ei. Ți se sugerează să donezi la spitale, să ai grijă de cei bătrâni, să faci voluntariat pe timp de criză.

Ei nu o fac căci nu asta își doresc pentru ei. Salariul vine, timpul trece, cheltuielile se acoperă deși de muncă nu prea le arde.

Dar tu fii solidar cu ei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button