OpiniiȘtirile 60m.RO

Reacție dură: a cerut plecarea managerilor de spitale acasă. Incompetență.

Alex Livadaru critică pe www.republica.ro situația spitalelor din România:

„E timpul să spunem stop. Managerii incompetenți din spitale trebuie să plece acum acasă, prostia și corupția lor sunt criminale”.

Acesta a atacat dur modul în care spitalele sunt conduse de managerii numiți politic.

„Însă dincolo de lipsurile din sistem, pe lângă încălcarea procedurilor sau declarațiile false ale unora dintre pacienți cu privire la contactele avute în ultima perioadă, există o problemă sistemică. Este vorba despre managementul practicat de inșii cocoțați pe funcții prin numiri politice. Indivizi iresponsabili care mint că au de toate în fața cadrelor de partid și de stat, șefi care pun pumnul în gură cadrelor medicale și le spun că dacă se plâng le desfac contractele de muncă. Chiar și după apelul de ieri de la Cotroceni de a proteja în primul rând cadrele medicale, sunt nenumărate semnale din țară că șefii de spitale își amenință subalternii și îi mint cum că au de toate, dar echipamentele sunt păstrate în depozite. „

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button