Politică

Ligia Deca, deranjată de comentariile negative din online: Dacă n-apucă colegii mei să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!

Ligia Deca (PNL), ministrul Educației, s-a plâns de criticile pe care le primește pe internet. Aceasta a susținut că angajații ministerului de la Comunicare nu reușesc mereu să șteargă comentarile negative și dacă ea apucă să le vadă, are o zi proastă.

Deca se plânge de comentariile de pe internet

„Atunci când postezi ceva referitor la activitatea mea de ministru… Sigur, colegii mei de la Comunicare se ocupă să șteargă astfel de lucruri, dar sunt foarte multe înjurături, atacuri la persoană, neadevăruri, chestiuni care țin de caracteristicile mele fizice, felul cum mă îmbrac sau de familia mea și așa mai departe.

Și eu sunt un adult care știu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, știu că nu e vorba despre mine și, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, a susținut Ligia Deca.

Cât le pasă miniștrilor de siguranța copiilor și tinerilor în mediul online

În cadrul aceleiași emisiuni, Laurențiu Mușoiu, junalist la „România Liberă”, a susținut că Deca a participat la ceea ce trebuia să fie o dezbatere la Liceul „Gheorghe Lazăr”. În fapt, n-a mai fost nicio dezbatere, pentru că toți miniștrii au plecat după ce și-au susținut discursurile.

„Trebuia să fie o dezbatere, dar până să apuce să dezbată ceva, toți miniștrii au plecat după ce și-au spus discursul. A fost interesantă ”dezbaterea”, n-au răspuns la nicio întrebare… A fost o dezbatere la care au participat dânsa, dna Gorghiu (ministrul Justiției) și dna Intotero (ministrul Familiei și Tineretului). A fost un ghid lansat de Organziația ”Salvați copiii”, un ghid cum să folosească tinerii și copiii internetul așa încât să fie păziți de capcane”, a explicat jurnalistul Laurențiu Mușoiu, pe B1 TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button