Știrile 60m.RO

Sediul ANCOM a fost spart de hoţi. O femeie a fost prinsă având asupra sa trei telefoane mobile

Sediul ANCOM a fost spart de hoţi, dintr-un birou situat la etajul al doilea al imobilului fiind furate mai multe bunuri. Un suspect a fost prins având asupra sa trei telefoane mobile.

”În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, Secţia 10 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăţi, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmăţ, a anunţat Poliţia Capitalei

Totodată, jandarmii care asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

”Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, îşi desfăşoară activitatea şi o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar şi de o firmă privată. Persoana care îşi exercita atribuţiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l în aerul expirat”, precizează Direcţia de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Secţia 10 Poliţie a fost sesizată luni cu privire la faptul că in sediul ANCOM din strada Delea Nouă nr. 2, a avut loc o spargere, hoţii intrând în clădire după ce au înlăturat un grilaj care nu era asigurat, afirmă surse apropiate anchetei.

Conform surselor citate, din patru birouri de la etajul al doilea al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri; 

Un suspect, asupra căruia au fost găsite trei telefoane mobile, a fost prins de jandarmi. 

La ora transmiterii ştirii, are loc cercetarea la faţa locului.

Sursele citate au explicat că în acelaşi imobil se află şi sediul unei firme, paza clădirii fiind asigurată atât de jandarmi, cât şi de o firmă privată. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button