Politică

Orban s-a văzut cu premierul Olandei. S-a dus acolo ca în excursie, nici o realizare.

Premierul demis al României și propunerea pentru un nou premier, Ludovic Orban, s-a deplasat în Germania la Conferința de Securitate de la Munchen.

În mod normal acest atribut apaține președintelui României, Klaus Iohannis, însă administrația prezidențială nu a putut explica în care din concedii a plecat excelența sa de nu a putut să se prezinte la această conferință de maximă importanță.

Acolo s-a văzut și cu premierul regatului Țărilor de Jos. Schimbarea oficială a denumirii Olandei a avut loc și această revenire a fost decisă de cetățeni anul trecut.

Țările de Jos, fosta țară denumită Olanda, este principalul oponent al aderării României în spațiul liber de circulație economică schenghen. Ne-am fi așteptat ca Ludovic Orban să fie ferm în poziția noastră: am îndeplinit toate cerințele tehnice, decizia politică trebuie luată. Nici vorbă de așa ceva.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button