Știrile 60m.RO

O mizerie de București! Cum arată o intrare din secolul XXI.

O mizerie a devenit capitala României, București. Sau cel puțin așa ai impresia atunci când te duci la intrarea dinspre șoseaua de centură, între Bragadiru și București.

De ani de zile ieșirea spre Domnești este o problemă atât pentru cei care circulă pe șoseaua de centură cât și pentru cei care doresc să intre sau să iasă din capitală.

Dar de parcă lipsa podului nu ar fi suficientă ieșirea spre Domnești arată ca după un bombardament. Nici un primar nu a dat o importanță deosebită acestei zone în dezvoltare iar situația este una catastrofală: drumuri proaste, fără infrastructură, fără trotuare.

Poate că ne explică primarul capitalei Gabriela Firea unde se duc miliardele din bugetul primăriei căci în infrastructură sigur nu se duc.

Cimpoeru Vasile, primarul orașului Bragadiru, nici el nu este supărat de situație: că doar acolo nu trăiesc votanții lui.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button