Știrile 60m.RO

Băsescu l-a executat pe Moise Guran: va fi un rateu.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, l-a făcut praf pe Moise Guran. Execuția a avut loc în direct la Adevărul Live.

Se știe că fostul jurnalist, dacă îl putem numi așa, s-a retras din presă pentru a salva România. A decis să facă acest lucru alături de USR, partidul care anul trecut a exclus din membrii săi mai bine de jumătate dintre liderii din teritoriu.

Momentul și partidul ales nu sunt cele mai potrivite. USR se află deja pe un trend descrescător în lipsa unui lider autentic. Dar e nimic, va lua un loc eligibil la parlamentare de la cineva care chiar a depus efort pentru partid.

El consideră că Moise Guran este un om lipsit de caracter și că locul său nu era în politica românească. Noi de aici înțelegem că exact acolo este locul său, dacă este un om lipsit de caracter.

Traian Băsescu a mai afirmat că se va dovedi că Moise Guran este un mare eșec politic. Române acum ca și alții să se convingă de acest lucru.

www.adevarul.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button