Știrile 60m.RO

Slugărnicie! UDMR face jocurile în educație!

Luni, 10 februarie 2020, Parlamentul a votat un proiect de lege ce prevede o serie de modificări la legea educației. Proiectul a fost propus de UDMR în 2018, iar în această perioadă a fost scos din sertar pentru alte negocieri.

Proiectul de lege ce va ajunge în aceste zile pe masa Președintelui Klaus Iohannis, cuprinde printre altele, un număr de modificări revoltătoare.

Conform noii legi propuse, minoritățile naționale vor avea dreptul să susțină în limba maternă examenele de admitere la universitățile din România.

CA PE PROPRIA MOȘIE!

Nicio clasă cu predare în limba maghiară nu va mai putea fi desființată fără acordul UDMR.

La Cluj Napoca și Miercurea Ciuc, UDMR va înființa două birouri care să conceapă examenele pentru minoritatea pe care o reprezintă. În plin scandal al cazului diplomelor false de la Universitatea Spiru Haret, actualul guvern închide ochii în favoarea unor potențiale nereguli.

Iată cum în clipa unui adevărat blat format între PSD și PNL, actuala guvernare Orban, cedează, deja obișnuit, în fața unor cerințe absurde ale UDMR, totul doar pentru a duce la bun sfârșit planurile liberalilor.

Back to top button