Politică

1000 de maramureșeni au beneficiat de servicii medicale gratuite. De astăzi, Caravana Medicală AUR se află în județul Bistrița Năsăud

Încă un succes înregistrat de Caravana Medicală AUR. Peste 1000 de maramureșeni au beneficiat săptămâna trecută de servicii medicale gratuite oferite în cadrul cabinetelor Spitalului Mobil.

Medicii voluntari implicați în acest proiect au reușit să aducă speranță pentru bunicii din satele maramureșene. Ignorați de autorități, vârstnicii au avut ocazia de a fi văzuți de un medic specialist, în mod gratuit și fără a fi nevoiți să străbată distanțe lungi.

Specialitățile principale pe care le acoperă Caravana Medicală AUR sunt: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Imagistică (ecografii), Analize rapide.

Caravana Medicală AUR își continuă drumul în această săptămână într-un nou județ. Începând de luni, 1 aprilie, spitalul mobil se va afla în județul Bistrița Năsăud în Comuna Lechința, Comuna Rodna și Comuna Dumitrița.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button